B R E A K !

Image Detail



Byla dah break , suma jdy laen kan ? benda yg kita tkpena ckap poun akan kita ckap jgak byla kita tgh mrah .
. mmg patut hg ckap aku bodoh ! hem , mentangg la hg pndai kan . bole la hg ckap aku cmniyy . hg mmg sempoi weh . akusuka ! tak menyesal aku mntak break dgn hg . now , aku dh tau cmna perangai  hg yg sbenaqnya . Dlam hal niy , mmg aku yg slah , aku mintak break . aku bukan sjja nk mintak break dgn hg . aku mintak break sbub aku rsa hbungan kyta dah tkbole lama . aku dpat rsa yg hbungan kyta dah renggang sjak kyta jrang textt . aku mmg ah pham hg . tpy , hg yg tk pham aku ;(
prangai aku berubah sbub smalm kyta gado . hg mrah-2 aku . smalm msa hg ad dgn aku , mmg aku nmpak okeyy . hepii suma . tpy dlam atey aku , saket snngat . rsa cm tkmau jmpa dgn hg . sbub kazen aku pksa la aku jmpa jgak dgn hg . hg terlampau kongkong idup aku . aku tkbole weh org dok knkong idup aku . aku rimas ! aku pena ckap dgn hg kan dlu ? tpy np hg buat jgak ? aku tau hg syg aku , sbub tho hg buat aku cmtho . err . sudahlaa weh , now hg dahbole lupa aku . bagus wehh . bagus ;( # kenapa skunk bru aku mnyesal ;(

herrrrrrrrr ! abaikan ! now , aku tkmau pkiaq psai coupple agy . mmg bnyak kenangn aku dgn hg . thanks sbub dah bhgia aku slama niy . snggup my ruma aku . first time aku dpat coupple sebaik hg . aku hargai hg . aku hg kena pham aku , np aku mintak break dgn hg !

p/s : ibu , along mintak maaf sbub aku tkbole nk coupple dgn mirul dah . along dah tk sygg deaa ;(


type dlam keadaan menangis ;(

 buangg la brag-2 aku hg ada dkt hg ;(

pict kenagan hg dgn aku . # thanks sbub snngup berkorban demi aku .











2 comments:

Chiey-Bee said...

kenapa potos ? tengok seblum nieh epy jea .

nad said...

Sebub nadd rsa nadd dgn mirul dah tak mcm dlu la . gpon now nadd dgn dea dah back togetherr (;